Selecteer de taal

Taal - Language

Uw medewerkers leren het meest in een training die leeft. Een training die hen aanspreekt, waarin zij zichzelf herkennen en waarin er ruimte is voor hun eigen inbreng. Daarom geeft Schoenmakers Training & Advies trainingen die zich kenmerken door interactiviteit, dynamiek en open communicatie. Wij creëren graag een prettige sfeer, waarin uw medewerkers openlijk durven te spreken, zich geïnspireerd voelen en bovendien betrokken raken bij zowel de training als uw organisatie. Een sfeer waarbinnen zeker ook plaats is voor een gezonde dosis humor.

Creatief en dynamisch

Schoenmakers Training & Advies biedt u altijd maatwerk. Wij realiseren een training op maat die in de praktijk het beoogde effect teweeg brengt. Samen met u en uw medewerkers bepalen we welke doelen we willen bereiken en hoe we die doelen kunnen realiseren. Daarbij streven we er altijd naar een situatie volledig te doorgronden. Vervolgens zetten we onze én uw creativiteit in om een gepaste training te verzorgen. De exacte invulling van uw training wordt pas tijdens het traject bepaald en blijft altijd dynamisch.

Optimaal rendement

Dit doen we vanuit een stevige basiskennis en een ruime ervaring. Daarbij gebruiken we onder andere Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse, de teamrollen van Belbin en Socratische gesprekstechnieken. Hoe we uw training ook invullen, het is gegarandeerd een training met een optimaal rendement.

Wilt u weten hoe wij denken en te werk gaan? Klik dan verder naar onze Visie of Werkwijze & Aanpak.

Vraag informatie aan of neem direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!