Selecteer de taal

Taal - Language

Onderstaand een overzicht van een aantal bedrijven waarvoor Schoenmakers Training en Advies de afgelopen jaren verschillende gastencontact trajecten heeft uitgevoerd:

blueberriehill"In mei 2016 hebben wij met onze medewerkers de leerzame training ‘Groeien in Gastgerichtheid’ gevolgd bij De Rooi Pannen. Ons team is nog steeds erg enthousiast over deze training en over de aanpak hiervan. Iedereen kon input geven over de onderwerpen en de bijbehorende technieken die ze graag behandeld wilden hebben. Dit maakte het zeer persoonlijk. De trainer was erg enthousiast en betrokken, dit zorgde voor een fijne sfeer. Het certificaat dat we op het einde ontvingen, was een mooie beloning. Door deze training hebben wij meer handvaten gekregen om onze gasten nog beter te ontvangen!"

Ceciel Aerts, owner Blue Berrie Hills

 

schakelringWorkshop: gastvrijheid
Doelgroep: medewerkers facilitair, zorg en welzijn
Doel: laten beleven dat gastvrijheid in ons allemaal zit

"Op de locatie Zandley is er een cultuurtraject gestart met als moto en visie JA.
JA staat voor ja als antwoord maar ook, Jou Attitude, Jou Antwoord, Jou Allure, Jou Aanwezigheid en Jou Aandacht. Aan iedere workshop deden ongeveer 15 medewerkers mee. Een groep bestond uit medewerkers vanuit alle disciplines. De trainer laat medewerkers inzien vanuit de door hunzelf aangedragen praktijkvoorbeelden dat gastvrijheid zit in kleine en eenvoudige dingen waarmee we elke dag te maken hebben. De trainer laat op een ludieke en humoristische manier medewerkers inzien dat gastvrijheid begint bij jezelf. Als je vanuit je eigen referentiekader denkt of handelt is niets goed of fout, als je maar openstaat voor feedback, en als je maar handelt."

Edgard van Herck, Teammanager facility & welfare Zandley, Drunen

 

tilburgsport"Vanuit de Rooi Pannen is voor de zwembaden van de gemeente Tilburg een cursus gastgerichtheid verzorgd. Dit heeft de trainer op een laagdrempelige en zeer plezierige manier gedaan. Zijn jarenlange ervaring in deze en andere branches én zijn mysterie-guest bezoek hebben geholpen om het praktisch en duidelijk over te brengen. Hierbij heeft hij aandacht voor persoonlijke en de bedrijfsbelangen. Behalve ikzelf waren ook de medewerkers van mijn zwembad erg enthousiast over de inhoud van de cursus en de manier van werken."

Björn Hanzen, teammanager Sportbedrijf

logocasa400

Aanbevelingsbrief van Hotel Casa 400

Contourdetwern

ReiniervArkel

DRP

logo woning bedrijf rotterdam

Woning Bedrijf Rotterdam: Coachen en trainen van medewerkers binnen klantcontact omgevingen op het nemen van eigen verantwoordelijkheid binnen hun functie bij veranderingsprocessen en reorganisaties. Door middel van teamdagen de medewerkers bewust maken van de rol die zij spelen in het geheel en aan geven welke teamrol daarbij past en hoe deze zich verhoudt ten opzichte van andere medewerkers.

Logovanhessen

Van Hessen Bedrijfsautomatiseringen: Binnen de van Hessen organisatie in de periode van 2003 t/m heden diverse activiteiten uitgevoerd waaronder het begeleiden en uitvoeren van trainingsactiviteiten en het coachen van managers binnen de eerste management lagen van de organisatie. Van een reactieve benadering naar een proactieve klantbenadering. Doorvoeren van noodzakelijke aanpassingen die behoren bij voorgenoemde verandering. Trainen en coachen/begeleiden van medewerkers in de veranderslag die men moest maken naar een servicegerichte en verkoopgeoriënteerde organisatie. Inrichten en bieden van tools om deze veranderslag op de juiste manier te kunnen ondersteunen.

logo europe

Hotel de l`Europe ( one of the leading hotels of the world): Coachen en trainen van managers die teams aansturen binnen de verkoop en gastencontact omgevingen. Hun voornaamste taak zal bestaan uit het trainen van de medewerkers in het juiste gebruik van onder andere de Yield principes. Ondersteuning bieden bij het ontwikkelen en opzetten van management rapportages en analyses.

eindhoven

Gemeente Eindhoven facilitair bedrijf: Schrijven en implementeren van een programma ter verbetering van de interne gastencontacten met de diverse afdelingen van het facilitair bedrijf van de gemeente Eindhoven. Onderdeel van de implementatie was het trainen en coachen en het op de juiste manier inzetten van medewerkers en het uitvoeren van afgesproken acties.

holidayinn

Holiday Inn hotels: De medewerkers trainen en coachen in een gastencontact omgeving. Het ontwikkelen en uitvoeren van een Hospitality programma voor alle medewerkers van 36 hotels op het continent. Doel van het traject: omgaan met de veranderende gast en de veranderende omgeving waarin men werkzaamheden moet uitvoeren. Implementeren en opzetten van trainingsactiviteiten door het aansturen en begeleiden van trainingscoördinatoren in de hotels.

Des Indes Nieuw Isala   logo endurance   logo landal     logo mercure