Selecteer de taal

Taal - Language

31 maart 2014

logocasa400

Aanbevelingsbrief Hotel Casa 400


20 april 2010

Science Center Nemo

Gastvrijheidscursus Canal Company uitgelicht in MetroNieuws Amsterdam

Lees hier het artikel

Bezoek ook de website: Welcome Amsterdam

27 oktober 2008

Science Center Nemo

In 1997 opende Koningin Beatrix het grootste science center van Nederland. Zij opende daarmee een unieke plek in Amsterdam die bestaat uit vijf verdiepingen vol wetenschappelijke en technologische doe- en ontdekdingen. Al ruim tien jaar levert NEMO het bewijs: science is boeiend en fascineert. En science center NEMO is dè plek om spelenderwijs bezig te zijn met wetenschap en technologie.

Klik hier om de dankbetuiging te lezen

Bezoek ook de website: Science Center Nemo

14 januari 2008

Amsterdam leert nóg vriendelijker te zijn!

Welcome is een initiatief van het Amsterdamse bedrijfsleven en de gemeente om de stad gastvrijer te maken en zo meer bezoekers te krijgen. Het begon in oktober en onder meer de Bijenkorf, Amsterdam Dungeon, het Stedelijk Museum, het Woonbootmuseum, Odeon en Maison de Bonnetterie volgden al workshops of trainingen.

Een citaat uit het artikel in het Parool van 21-12-2007:

"In het hotel zit het personeel van het Golden Tulip Art Amsterdam klaar voor een lesje gastvrijheid. Tweeduizend ondernemers en dienstverleners gingen hen al voor en de komende maanden zullen nog zeker drie duizend mensen een training of workshop van het project Welcome volgen. Trainer Jan Willem Schoenmakers heeft er zin in."

Klik hier om het volledige artikel te lezen met foto's (PDF 4,5 Mb)

Bezoek ook de website: Welcome Amsterdam!

Welcome Amsterdam

Copyright: Het Parool