Selecteer de taal

Taal - Language

Tijdens veel trainingen gaat men ervan uit dat trainers de benodigde kennis hebben en de medewerkers vertellen wat zij moeten doen. Schoenmakers Training & Advies doet het anders. Binnen al onze trainingen staat het idee centraal dat iedereen op een gelijk niveau met elkaar communiceert.

Dat is niet alleen een mooie kreet, we brengen het ook in de praktijk. Wij trainen vanuit de gedachte dat de inbreng van uw medewerkers minstens even belangrijk is als onze kennis. Alleen op die manier kunnen we vooruitgang boeken die breed gedragen wordt en die daadwerkelijk leidt tot gedragsverandering bij uw medewerkers. Bovendien gaan wij in onze trainingen uit van de visie ‘ik ben oké, jij bent oké’. Open communicatie, respect en inlevingsvermogen spelen daarbij een centrale rol.

Draagvlak, motivatie en plezier

Tijdens onze trainingen ligt de nadruk op oplossingen, competenties en positieve kenmerken. Wij denken in wat wél kan en laten hierover vooral ook uw medewerkers meedenken. We hanteren een bottom-up benadering, met uw belangen in het achterhoofd. Op die manier creëren we draagvlak, motivatie en plezier. Zowel tijdens de training als op de werkvloer.

Wilt u weten hoe wij denken en te werk gaan? Klik dan verder naar onze Visie of Werkwijze & Aanpak.

Vraag informatie aan of neem direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!